Tietoa meistä

Asiaa -vinkkejä ja ilmiöitä matkailusta ja vähän vierestäkin. Kirjoittajana matkailualalla työskentelevä Eve ja muut ammattilaiset sekä matkailun suurkuluttajat ja satunnaisetkin matkailijat.

 

Hyvää matkaa – asiaa, vinkkejä ja ilmiöitä matkustamisesta

Miksi matkustaa?

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että meistä jokaisen pitäisi vierailla ainakin Roomassa ja edes kerran elämässä. Tämä voisi olla vaikka lakisääteinen juttu – jokaisen kansalaisen perusoikeus.Tai sitten yksi junalippu Lappiin revontulia katsomaan.

Mutta, jos ei Roomassa tai Lapissa, niin käykää nyt ainakin naapurikunnassa. Jos on mahdollisuus, niin hyvät ihmiset; matkustakaa. Tai mahdollistakaa matkustaminen.

Interrail muistot. Ryöstö Ranskassa. Ihmeitä Italiassa. Torakka Kreikassa. Koditon Japanissa. Muistot matkasta ovat pääomaa, rakennusmateriaalia elämään ja itsensä sekä toisten kohtaamiseen. Matkustus on loputon kutina, mikä ei raapimalla lähde, mutta helpottaa kun laukku pakattu.

Tässä blogissa käsittelemme, asiaa, vinkkejä ja ilmiöitä matkustamisesta. Kirjoittajana matkailualalla työskentelevä Eve ja muut ammattilaiset sekä matkailun suurkuluttajat ja satunnaisetkin matkailijat.

Tervetuloa mukaan virtuaalimatkoille ja ihmettelemään eri matkustusaiheita.

Eve

Hyvää matkaa-blog
Tammikuu 2015

 

    Nimesi (pakollinen)

    Sähköpostiosoitteesi (pakollinen)

    Aihe

    Viestisi